Jump to content


Icon Welcome to the FMCA Motorhome Forums!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and signed in, you will be able to create topics; post replies to existing topics; upload pictures; manage your profile; get your own private messenger; create blogs; and more. Sign up now! Already have an account? Sign in. This message will be removed once you are signed in.


Photo
- - - - -

Water Pump Only Works When Signal Light Is On


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 gcont97

gcont97

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 12 May 2013 - 12:21 PM

I have a 1986 Triple E Empress 32ft motorhome.

 

Everything used to work fine but last summer I it a pot hole and now the water pump only works when the ignition key on and the signal light on. Also the water pulsates to the signal light.

 

Just wondering if anyone has ever had a demon like this or can point me in the right direction.


  • 0

#2 desertdeals69

desertdeals69

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,201 posts

Posted 13 May 2013 - 01:23 AM

Sometimes rewiring is easier than trouble shooting.


  • 0

#3 mrboyer

mrboyer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 333 posts
  • Location:Anderson, Indiana

Posted 13 May 2013 - 02:15 PM

desertdeals69 is probably correct, but it sounds as though you have lost a ground someplace.  Rewiring will probably be best.  I think my pump is wired with #12 wire which is a standard big box store item.  Just be sure to get stranded wire.


  • 0

Ross & Melanie Boyer

2006 Fleetwood Expedition 37U

Cat C-7 300HP

Allison MH3000

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users