Jump to content
jc21014

Now the Oasis System has given an error message

Recommended Posts

In addition to my power cord electric giving me fits, the Oasis system gave an error message yesterday as we prepared to leave the cg in upper Michigan. the error message is: heater Module Fault red led is on. This apparently means the combustion fan has shot craps according to the Oasis tech I talked with.

No diesel burner but according to the tech, I can still get hot water for dishes and showers by turning both ac elements on then off when done. This really sucks and is becoming a little annoying. banghead.gif


In regards to the cord reel issue, I managed to find a number of past posts in Irv2 where others had similar issues due to the contacts becoming pitted. Seems most either replaced the reels, as they are not repairable or dumped the reel and wired the power cord direct to their ems system and coiled the cord inside the compartment after use. frown.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...