Jump to content
Sign in to follow this  
painterbob62

Rear AC Problems

Recommended Posts

Hi All,

I'm having a problem with my rear AC. Compressor runs and fan does not. Also the ac unit runs even when the thermo is in the off position. I moved this unit from the front ( where it worked fine ) to the rear spot and put a new 15k Brisk Air II up front. The new one works fine. I checked the wire set up and they are both wired the same way. I also put a new thermostat in the rear. A 12 volt relay has been mentioned. Where would I look for the relay ? Is it in the control box ? The only way to shut off the AC is to shut off the 120 volt breaker in the panel. Could it be the control unit is warn out ?

Thank you

Bob  

 2000 Safari Serengeti 4006

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bob, check the low voltage wiring that controls the fan speed and the relay that connects the 120 volts to the compressor. Kind of thinking that compressor relay has power when it is set to the fan only position on the control system inside the coach. Hi and low fan speed normal?

Who's control system is used Intelitec- or other and what model ?

Rich.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...