Jump to content
CandA

Tecma Silence plus toilet problem

Recommended Posts

I have a 2015 Tiffin Allegro Open Road 36LA, rear toilet is equipped with a macerator. It doesn't work. Appears no power to system. Panel doesn't light. Checked breakers none tripped. Is there a 12V fuse for the system and if so where and which one? Was working then lights just went out and it stopped working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CandA, Welcome to the FMCA forums.

Do you have a 12v electrical panel inside that is labeled with what is on each fuse? If you are not sure I'd call Tiffin tech support and ask them. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has a inline fuse, should be behind the electric control...The fuse should be 20A for land & 15A for Sea, sometimes they get confused and put the 15A in coach!  Call Tiffin with your VIN# and get a electric schematic if you don't have one!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure I have a good number. Called and got something not sure what.. Could you provide me with the number

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/22/2020 at 3:17 PM, manholt said:

It has a inline fuse, should be behind the electric control...The fuse should be 20A for land & 15A for Sea, sometimes they get confused and put the 15A in coach!  Call Tiffin with your VIN# and get a electric schematic if you don't have one!

You say "electric control" is this the control panel for the toilet or are you talking about the fuse panel

Share this post


Link to post
Share on other sites

CandA.  Yes for the toilet.   On your owners manual there is a picture of the office for Tiffin, with the Red Bay Address and a phone #!  I don't have an Allegro Bus anymore.  You can also get the phone # by goggling Tiffin RV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...