Jump to content

Welcome to the FMCA Motorhome Forums!

Create a sign-in account to gain access to all of our features. Once registered and signed in, you can create topics; post replies to existing topics; upload pictures; manage your profile; get your own private messenger; create blogs; and more. Sign up now! Already have an account? Sign in.
NEW USERS: For your login to carry over to the Forums, you must first sign in on the FMCA.com main site, log out, and then sign in again.

- - - - -

Suggestion On Wet Bay Heater

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 wjs822



  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 03 January 2013 - 03:38 PM

I have an 06 H/R Endeavor 40pdq, with a system heat in the water bay(fresh, black and gray) . My question is: it is not working and I am looking for a replacement, any suggestions?
  • 0

#2 vtbigdog


    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts
  • Location:W=Georgia S=Vermont

Posted 03 January 2013 - 08:08 PM

If you can provide the make and model of the heater you may find some experienced users who can help you diagnose the problem and possibly repair it
  • 0


2003 Safari Trek 3011 W20
8.1 Workhorse / Allison

#3 smokeater75


    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 posts
  • Location:Winnipeg Manitoba Canada

Posted 04 January 2013 - 01:17 PM

Have you unplugged it and checked to see if power is getting to it. You may also want to check the thermo-coupler that allows it to turn on when the compartment temp. drops below 45 F. Not sure if you have done this already, but I have heard that there pricey. Good luck smokeater75
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users